O nama

Mi smo TUDIĆ d.o.o., Krapanjskih Spužvara 46, 22 010 Brodarica . Naše internet stranice nalaze se na adresi: https://zlatna-ribica.hr. Odgovorna osoba je Ana Tudić.

Jedan od naših prioriteta je privatnost posjetitelja naših internet stranica. Ovaj dokument opisuje koje informacije prikupljamo i u koju svrhu .

Za dodatna pitanja o ovom dokumentu slobodno nas kontaktirajte na email adresu info@tudic.hr.

Osobni podaci

Prikupljamo Vaše ime i email adresu kada nas kontaktirate putem formulara na “Restoran”, “Kontaktirajte restoran” ili “Kontaktirajte pansion” stranici. Te podatke koristimo kako bi smo Vam mogli odgovoriti na upit.

Ukoliko nam pošaljete zahtjev za rezervacijom naše smještajne jedinice prikupljamo Vaše ime i prezime, email adresu, broj telefona, broj kreditne/debitne kartice i mjesec/godinu isteka kreditne/debitne kartice. Te podatke koristimo kako bi smo Vam mogli odgovoriti na upit i/ili izvršiti naplatu ukoliko do otkaza rezervacije dođe unutar 7 dana prije početka korištenja usluge smještaja.

Koliko dugo i gdje zadržavamo Vaše podatke

Vaše podatke zadržavamo dok ne obrišemo upit koju smo dobili od Vas, a na našem email poslužitelju i na poslužitelju naših internet stranica. Naši poslužitelji nalaze se u Roubaixu (Francuska).

U bilo kojem trenutku možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka na info@tudic.hr.

Zabilješke

Koristimo standardnu proceduru upisivanja zabilješki. U zabilješke se upisuju svi posjetioci internet stranice. To rade sve tvrtke koje se bave smještajem internet stranica.

Zabilježavaju se IP adresa, vrsta preglednika, pružatelj usluge pristupa internetu (ISP), datum i vrijeme posjete, broj ulazaka/izlazaka sa stranice, te broj klikova.

Ovi podaci se prikupljaju anonimno i nije ih moguće povezati s Vama. Koriste se u statističke svrhe.

Kolačići

Kao i većina drugih internet stranica, koristimo ‘kolačiće’. Kolačići sadrže informacije o preferencama posjetitelja, kao i podatke o stranicama koje je posjetitelj otvarao.

Ove informacije koriste se za unaprjeđenje naših internet stranica i za poboljšanje korisničkog iskustva.

Usluge treće strane

Naša Izjava o privatnosti se ne odnosi na ostale internet stranice. Potražite Izjavu o privatnosti koja pripada stranici koja Vas interesira.

Koristimo Google-ove usluge serviranja fontova i karti. Googleovu Izjavu o privatnosti možete potražiti na ovoj poveznici.

Nemamo kontrolu nad kolačićima treće strane.

Određene kolačiće moguće je onemogućiti u postavkama internet preglednika. Potražite uputstva na internet stranicama Vašeg internet preglednika.

Pristanak

Korištenjem naših internet stranica prihvaćate uvjete navedene u ovom dokumentu.